Ασφαλές Διαδίκτυο – Σχολικός εκφοβισμός και Συμπεριφορές εξάρτησης από το Διαδίκτυο. Δήμος Λαγκαδά

Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων  σε συνεργασία  με το Δήμο Λαγκάδα και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λαγκαδά,  την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015, στο Δημαρχείο Λαγκαδά, οργάνωσε Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης,  με θέμα: «Ασφαλές Διαδίκτυο –  Σχολικός εκφοβισμός και Συμπεριφορές εξάρτησης  από το Διαδίκτυο»

 

Πλήθος  δημοτών είχε την ευκαιρία να ενημερωθούν από ειδικούς  επιστήμονες  για τα προγράμματα – δράσεις που στοχεύουν στην προστασία των παιδιών και των εφήβων και αφορούν στην ασφαλή χρήση του διαδικτύου και  τον σχολικό εκφοβισμό και τους τρόπους προφύλαξης  τους.

Την ημερίδα άνοιξε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Καραγιάννης  Γιάννης   και η Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαγκαδά  κα Ανδρεάδου Ελπινίκη.

 

Τα θέματα της ημερίδας ανέλυσαν:

Η  κ. Κάκια Νικολάου, Ψυχίατρος, Διευθύντρια Ε.Σ.Υ., Επιστημονικά Υπεύθυνη Τμήματος Αποκατάστασης Εξαρτημένων ΙΑΝΟΣ, ΨΝΘ,

Ο  κ. Γεώργιος Κορμάς, Επιστημονικός Υπεύθυνος των ΚΕΠ Υγείας,  Επικεφαλής γραμμής βοηθείας Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, Επιστημονικός  Σύμβουλος Σχολών Γονέων.