Βίντεο κατά του εκφοβισμού μικραίνει κάθε φορά που το μοιραζόμαστε!

Ο Συνασπισμός κατά του εκφοβισμού σε παιδιά και νέους, στη Σιγκαπούρη, για να κάνει μια παρατήρηση σχετικά με το φαινόμενο, έχει ξεκινήσει μία έξυπνη ιδέα με ένα φιλμάκι που γίνεται μικρότερο κάθε φορά που θα μοιράζεται. Η ιδέα είναι ότι, κάνοντας τους άλλους να μάθουν για τον εκφοβισμό, θα τον “τελειώσουν”. Εξ ου και το όνομα της καμπάνιας: “Μοιραστείτε το για να τελειώσει“. Κατά τη στιγμή της γραφής, το βίντεο έχει μοιραστεί περισσότερες από 57.000 φορές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εκστρατείας. Γι αυτό κι εμείς με τη σειρά μας το μοιραζόμαστε μαζί σας!

Η ασπρόμαυρη ταινία κινουμένων σχεδίων δείχνει ένα αγόρι που είναι θύμα εκφοβισμού στο σχολείο. «Εγώ δεν αισθάνομαι ασφαλής πουθενά», δηλώνει σχετικά. “Νιώθω μόνος.”

Το βίντεο, το οποίο τρέχει αρχικά σε λιγότερο από δύο λεπτά, έχει σχεδιαστεί για να μοιράζεται στο Facebook. Αφού το μοιραστείτε, το επόμενο άτομο βλέπει μια έκδοση μικρότερη κατά ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου, σύμφωνα με το http://shareittoendit.com/. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται κάθε φορά που το βίντεο μοιράζεται στο Facebook (δεν υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσης).